Karriere

Sertifikater

Fabrikken

Administrasjon

Maritim og akvakultur

Kontakt

Referanser

Bygg og industri

Kontakt

Maritim og akvakultur

Bygg og industri

Administrasjon

Bygg og industri

Maritim og akvakultur

Hus og hjem

Elektrikertjenester

Komfyrvakt

Å orientere seg i mylderet av ulike komfyrvakter kan være utfordrende. Nå får du en komfyrvakt fra CTM Lyng ferdig installert til kr. 4990,- inkl. mva*
Komfyrvakten har valgfri sensor (vegg eller tak) og er enkel å betjene. Komfyrvakten inkludert i pakketilbudet er hvit, men kan fås i sort eller sølv for et tillegg på kr. 490,-

Tilbake til hus og hjem

Hvorfor komfyrvakt?

En komfyrvakt er et enkelt hjelpemiddel for å unngå brann i hjemmet. Sensoren i komfyrvakten varsler ved fare for overoppheting og brann. Om ingen reagerer på alarmen, kutter den strømmen til komfyren. Kjøkkenet er boligens mest brannfarlige rom og ifølge dsb skyldtes 44 % av alle utrykninger til boligbrann i 2019 komfyrbranner. Selv om man er aldri så forsiktig så kan uhell skje. Komfyrvakt er en billig forsikring.

Regler

Når du bygger ny bolig, pusser opp kjøkkenet eller rehabiliterer det elektriske anlegget er det krav om komfyrvakt i boligen.

  • Det er påbudt med komfyrvakt i alle boliger nyere enn juli 2010.
  • Dersom boligen er eldre enn juli 2010, men det gjøres endringer på komfyrkursen i forbindelse med oppussing, er komfyrvakt også påbudt.
  • Komfyrvakter for fast installasjon må monteres av en elektriker.

*Tilbudsprisen forutsetter maksimal reiseavstand på opptil 30 km fra våre lokaler i Trondheim, Rissa eller Agdenes. Tilbudet inkluderer kun levering og montering av komfyrvakt. Er det behov for spesialtilpasninger eller kabling kommer dette i tillegg.

Ta kontakt

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt prosjekt.