Karriere

Sertifikater

Fabrikken

Administrasjon

Maritim og akvakultur

Kontakt

Referanser

Bygg og industri

Kontakt

Maritim og akvakultur

Bygg og industri

Administrasjon

Bygg og industri

Maritim og akvakultur

Hus og hjem

Om oss

Elpro leverer elektriske og mekaniske produkter og løsninger for kunder i det maritime, offshore og onshore.
Elpro Group

Elpro Group er morselskapet til Elpro Installasjon, Elpro Solutions og Elpro Electro; en gruppe med totalt 129 ansatte. Hovedkvarteret vårt ligger på Selva, rett utenfor Trondheim, hvor Elpro først ble grunnlagt i 1975. Dagens organisasjonskart ble tegnet i 2002, og vår største eier er GH Holding konsern.

Bred portefølje

Vi har kunder og prosjekter over hele verden, og har utviklet en bred portefølje av skreddersydde løsninger og tjenester. Vårt mål er å takle de mest komplekse utfordringene sammen med våre kunder, ved hjelp av dyktige medarbeidere og solid, norskprodusert kvalitet.

Vår visjon

Aldri før har verdens befolkning vært i raskere vekst. Det, sammen med stadig økende krav til levestandard, har ført til et enormt behov for energi. Overforbruk av ressurser er en stor byrde for planeten – og manglende ressurser vil bli en utfordring i tiden som kommer. Dette vil også forme hvordan vi produserer, distribuerer og bruker elektrisitet.

Elpros visjon er å bidra til det grønne skiftet ved å levere solide, holdbare produkter til det maritime, til industrien og til sluttbrukeren. Vårt bidrag til en grønnere fremtid er dyktige, erfarne og motiverte medarbeidere, som leverer banebrytende design, produksjon, produkter og tjenester til våre utvalgte elektrotekniske markeder.

Organisasjonskart

Elpro Group

Ledelse og administrasjon.

6 ansatte.

Elpro Solutions

Produksjon av stål- og elektroprodukter.

40 ansatte.

Elpro Electro

Prosjekt, installasjon, service og idriftsettelse for det maritime/offshore og privatkunder.

83 ansatte.

Bli bedre kjent med oss

Fabrikken

Les mer

Karriere

Les mer

Sertifikater

Les mer